Ingezamelde giften: 10929 €

 • 121%

  Streefdoel: 9000 €

Afgelegde afstand: 4650 km

 • 52%

  Streefdoel: 9000 km

5 oktober tot 31 december

Sinds meer dan 30 jaar komt Amma naar Europa om ons te omhelzen, een kostbare ervaring die miljoenen mensen heeft geholpen om rust, vrede en sereniteit te vinden. Amma’s programma’s zijn ook altijd een belangrijk moment geweest om donaties in te zamelen voor de projecten van haar wereldwijde humanitaire organisatie Embracing The World (Voor meer – Engelstalige – info zie : embracingtheworld.org en amritaworld.org/).
Dit jaar is het vanwege de COVID-19-pandemie voor Amma niet mogelijk om te reizen en voor ons niet mogelijk om een programma voor haar te organiseren. Tegelijk hebben mensen in nood meer dan ooit behoefte aan hulp. Laten we er daarom samen voor zorgen dat deze stroom  van vrijgevigheid en solidariteit niet ophoudt.

WAT GAAN WE DOEN?

Wandel je mee? Tussen 5 oktober en 31 december wandelen we 9000 km ten voordele van Embracing The World. Dit is de periode waarin we Amma gewoonlijk in Europa kunnen ontmoeten. Het doel is dan ook om samen de 9000 km afstand te overbruggen die ons van Amma scheidt. Iedereen kan meedoen: jij bepaalt de route, de afstand en het tijdstip!

HOE WERKT HET?

Heel eenvoudig:

 • Je stort een gift naar keuze op rekeningnummer: BE95 7340 4740 8858 met als begunstigde “#9000kmvanliefde”. Vermeld bij de mededeling het aantal kilometers dat je wilt afleggen.
 • Je kan wandelen aan zee, in een bos, in een park of in de stad. Je kan dichtbij huis wandelen of ver weg. Je kan je ook voor een langere afstand engageren en deze dan in stukken afleggen, gespreid over meerdere momenten. Wandelen kan alleen, met je partner, gezin, vrienden of met je bubbel. Neem zeker de plaatselijke Coronamaatregelen in acht!
 • Geen wandelfanaat? Je bent vrij om je gekozen aantal kilometers te lopen of te fietsen.
 • Misschien ken je nog mensen die graag willen wandelen voor het goede doel?
  Of misschien ken je iemand die liever warm binnen blijft, maar jou wel graag wil sponsoren…
  Stuur hen zeker deze link door!
 • Laat iedereen weten hoe geweldig leuk deze actie is, zodat nog meer mensen meedoen en steunen. Plaats foto’s van je wandeling op je Facebook/Instagram of Twitter account, met de Hashtags #9000kmvanliefde #9000kmoflove. Zo wandelen we toch allemaal samen, zelfs als we alleen aan onze tocht beginnen!

Samen zullen de vele kleine en grote donaties van ons allemaal een waardevolle steun betekenen voor de humanitaire projecten! Bovendien is wandelen goed voor lichaam en geest. Alle opbrengsten zullen integraal worden gedoneerd aan Embracing The World.

EN TEN SLOTTE…

Volg zeker ook ons Instagram account @9000kmvanliefde en deel dit gerust met je vrienden!
Zie je graag je eigen foto’s op dit account verschijnen? Stuur ze  dan door naar 9000kmvanliefde@vriendenvanamma.be *.
Op dit e-mailadres kan je ook terecht met vragen over dit project, alsook op het telefoonnummer 0499/17 75 85.

JE WANDELT NOOIT ALLEEN

#9000kmvanliefde maakt deel uit van een europese actie:

#9000kmdamore Italië

#9000kmdeamor, Spanje

#9000kmoflove, Griekenland

9000kmdamour, Frankrijk

walk of love, Nederland

#9000kmkærlighedsvandring, Denemaken

#10kwalkoflove, uk

* Als je foto’s doorstuurt, geef je ons automatisch toestemming om de foto’s die je onder de officiële hashtag op sociale netwerken plaatst of verstuurt naar het speciale e-mailadres, te publiceren, te delen en openbaar te maken als bewijs van het initiatief, met als doel de promotie van toekomstige evenementen op elk medium, digitaal of papier, zonder dat je om enige economische vergoeding kan vragen.