Wij zijn blij dat we jullie kunnen informeren over de dagen waarop Amma dit najaar weer vele Europese steden zal bezoeken.
De details over zalen en exacte tijden van de programma’s zijn bij ons nog niet bekend; dat volgt nog.
Let op: Er kunnen altijd veranderingen plaats vinden. Houdt de lokale website (waar het programma is) en www.amritapuri.org in het oog!

Amma’s Europatour 2018

9 -11 Oktober: Granollers (Barcelona), Spanje
www.amma-spain.org/en

13-14 Oktober: Dublin, Ierland
The National Show Centre R132, Cloghran Roundabout, (near Dublin Airport) Cloghran, Co. Dublin.
www.ammaireland.org

16-17 Oktober: Houten, Nederland
Zaal: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
www.amma.nl

19-21 Oktober: Winterthur, Zwitserland
Zaal: Eulach Hallen, Wartstrasse 73, 8400 Winterthur
www.amma.ch

23-24 Oktober: Kopenhagen, Denemarken
Brondby Hallen Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby
www.amma-danmark.dk

26-28 Oktober: Chalon en Champagne, Frankrijk
Zaal: Le Capitole, 68 Avenue du Président Roosevelt, 51000 Châlons-en-Champagne, Frankrijk
http://www.etw-france.org/amma-la-fondatrice/comment-rencontrer-amma/

30-31 Oktober: Munchen, Duitsland
Montessori Biberkor Biberkorstrasse 19 82335 Berg am Starnberger See
www.amma.de/amma-in-munich

2-3 November: M.A.Center, Brombachtal, Duitsland
Zaal: Big Hall at Hof Herrenberg, Hof Herrenberg 1, 64753 Brombachtal, Duitsland
www.amma.de/amma-auf-hof-herrenberg

5-7 November: Toulon, Frankrijk
Zaal: Salle Zenith Omega, Boulevard Commandant Nicolas, 83000 Toulon, Frankrijk
http://www.etw-france.org/amma-la-fondatrice/comment-rencontrer-amma/

10-12 November: Milaan, Italië
Zaal: Centro Congressi ed Esposizioni Malpensafiere, via XI Settembre, 16 – 21052 Busto Arsizio (VA), Milaan, Italië
www.amma-italia.it

14 (avond)-16 November: London, Verenigd Koninkrijk
Sandown Park, Portsmouth Road, Esher KT10 9AJ.
www.amma.org.uk

Op het programma in Nederland zullen ook vele Belgen meehelpen in de organisatie van het programma. Heeft u ook interesse om te helpen? Neem gerust contact op met Luk (0484/105200) om er meer over te weten te komen. Het is zeker een vernieuwende manier om Amma beter te leren kennen! U kunt ook ter plaatse uitkijken naar de ‘seva-tafel’; hier zitten mensen die precies weten waar op dat moment nog nood is aan enkele helpende handen. Even afwassen, wat groenten snijden of zit u er niet mee in om hier of daar wat te kuisen? Zij zien u graag komen, want er is genoeg te doen!

Wilt u niet direct meehelpen, maar wel tijdens het programma in contact komen met landgenoten? Verblijdt de wafelbakkers met een bezoek en doe u tegoed aan hun warme diensten. Vele malen per jaar staan zij ook op de Antwerpse Meir en steunen met die opbrengsten Amma’s projecten. Zij verdienen uw steun!
Ook aan de stand van de loterij vindt u dit jaar enkele Belgen, maar hierover kan u hier al meer gelezen.  Alle andere Belgen vindt u tussen alle andere Europese bezoekers en helpers.

Daarnaast is er een afzonderlijke stand met vertegenwoordigers van het Centrum van Amma in Tielrode. Als u de zaal in gaat, is deze stand aan de overzijde langs de muur te vinden. Als u even goed kijkt,  herkent u vast wel de grote foto met de fontein. (En anders wijzen de wafelbakkers u graag even de weg). In de stand van het centrum worden filmpjes getoond van allerlei activiteiten die in het centrum hebben plaats gevonden. Vele van deze activiteiten keren jaarlijks terug.
Er liggen ook fotoboeken, zoals van die ene keer toen Amma het centrum bezocht heeft (in 2011). Door u even terug te trekken uit de drukte, plaats te nemen in een zeteltje en het fotoboek in te duiken, lijkt het (met live-muziek op de achtergrond) toch even alsof u er ook bij was. Kom en zet u even. Proef de sfeer die wij hier samen creëren. Stel uw vragen als u wenst. Of maak gewoon vrijblijvend kennis met wat het centrum u te bieden heeft.

U kunt zich aan deze stand ook voor-inschrijven voor de Integrale Amrita Meditatie (IAM) – cursus . U geeft daarmee te kennen dat u graag aan die meditatiecursus wilt deelnemen en zult op de hoogte worden gebracht zodra we weten in welk weekend de cursus gegeven zal worden. Degenen die zich voorinschrijven krijgen later als eersten de kans om zich definitief in te schrijven.
De mensen in de stand kunnen u ook direct inschrijven als u de nieuwsberichten die wij versturen in uw mailbox wilt ontvangen. Langs deze weg houden wij u op de hoogte van vieringen, activiteiten, cursussen, lezingen, wandelingen, het bezoek van Br. Shubamrita en uiteraard: de komst van Amma. Alsook oproepen voor hulp in de tuin, in het onderhoud van het huis of bij andere specifieke aangelegenheden.
De dagelijkse en wekelijkse routine in het centrum vindt u dan weer eerder terug op onze website: archana en satsang .
De werking van het centrum is gericht op het samenkomen van mensen in de geest van Amma’s visie. We ondersteunen noodlijdenden in onze omgeving, in de samenleving hier en de projecten van Amma. We proberen naar Amma’s voorbeeld te leven en inspireren elkaar wanneer dat moeilijk is. Iedereen is welkom, toegang tot de programma’s is gratis.

Maar let op! >> Tijdens Amma’s Europatour (van 8 okt tot en met 18 nov) zijn er geen programma’s in het centrum, omdat de meeste mensen bij Amma zullen zijn.