IAM Meditatie

De IAM (Integrale Amrita Meditatie) Techniek® is een korte en eenvoudige meditatieoefening die door iedereen gemakkelijk te leren is. Het is een krachtige methode om je opnieuw te verbinden met je ware centrum en daardoor echte vrede en vreugde te vinden in je leven. De meditatie bestaat uit eenvoudige, ontspannende oefeningen (yoga houdingen), gevolgd door een meditatietechniek die beweging, adem, geluid en visualisatie integreert. Het regelmatig beoefenen van deze techniek leidt tot een integratie tussen lichaam en geest, verstand en hart. De meditatie is ontstaan uit Amma’s diepe verlangen om ons spiritueel vooruit te helpen.

Deze techniek wordt kosteloos onderwezen door opgeleide instructeurs.

Iedereen die ouder is dan 18 jaar en bereid is de techniek 35 minuten per dag te beoefenen kan deze meditatietechniek leren. Er is geen voorkennis vereist.

Op regelmatige tijdstippen vinden er in het centrum IAM-cursussen plaats, meestal gedurende het weekend. De verschillende onderdelen van de meditatie worden op een duidelijke manier uitgelegd en het geheel wordt stapsgewijs opgebouwd tot één meditatie.

Door je bovenaan de pagina in te schrijven op de Nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de eerstvolgende cursussen.