Amma’s Europatour 2017

 

Amma’s bezoek aan Europa nadert snel! We stuurden u reeds de plaatsen waar ze zal komen en de data. Hieronder vindt u ze nog eens, aangevuld met Finland aan het eind.

Oktober 29-31: Barcelona, Spanje
Amma’s programma in Granollers (Barcelona), dat was aangekondigd voor 29-31 oktober 2017, is uitgesteld tot in december.
De huidige situatie in Spanje zou hinder kunnen geven aan de mensen die haar programma willen bezoeken.
Zodra nieuwe data bekend zijn zullen wij ze hier bekend maken. Zie ook de Indiase en Europese website voor het laatste nieuws.
We verontschuldigen ons voor het ongemak dat deze wijziging met zich meebrengt en hopen op uw begrip.
November 2-4 : M.A. Center, Duitsland
November 6-8 : Toulon, Frankrijk
November 10-11 : Winterthur, Zwitserland
November 13-15 : Milano, Italië
November 17-18 – Londen, Verenigd Koninkrijk
November 20-21 – Munchen, Duitsland
November 24 -26 – Châlons en Champagne, Frankrijk
November 28 -29 – Houten, Nederland
December 1-2 Helsinki, Finland
December 4-6 Valencia, Spanje

website: http://www.amma-spain.org/
phone: +34 948236729 / +34 687747719
Voor details: klik hier

Hier kunt u de poster downloaden die Amma’s programma in Nederland aankondigt. Verspreid hem gerust.
Houdt tot u vertrekt onze website in het oog, in geval van onverwachte veranderingen vindt u die daar terug.

Hulp aan het programma in Nederland

Vanuit België zijn vele Vrienden van Amma betrokken in de werking van het programma in Nederland. Ook u kunt helpen! Honderden vrijwilligers tesamen zorgen ervoor dat iedereen die dat wil een omhelzing van Amma kan krijgen. Samen bewerkstellingen ze dat die unieke ontmoeting kan plaatsvinden in een gepaste ruimte met alle nodige voorzieningen.  Indien u meer informatie wilt over helpen tijdens Amma’s programma in Nederland klik hier.
Voor bijkomende vragen kan u bellen naar Luk (zie telefoonnummer voor België bij Tourdata/Houten).

Vrienden van Amma België op het programma in Nederland

Vertegenwoordigers van het centrum van Amma in Tielrode vindt u aan een stand in de zaal waar Amma darshan geeft. We zijn herkenbaar aan de foto van het stromende water tegen de achterwand (schuin tegenover de ingang van de darshanzaal). Hier staan tijdens Amma’s programma’s mensen klaar om u te woord te staan over de activiteiten en cursussen die plaats vinden in het centrum en de ondersteuning van Amma’s projecten. U kunt ook vrijblijvend eens komen kijken naar de fotoboeken of de diverse videofilmpjes. Daarnaast is het mogelijk u in te schrijven voor de eerstvolgende IAM-meditatiecursus (datum nog niet bekend) of voor de nieuwsbrieven.
Wie alleen nog maar gelezen of gehoord heeft over de Belgische wafelbakkers die elke twee maanden actief zijn op de Antwerpse Meir om geld in te zamelen voor Amrita Koetiram, moet zeker hun wafels eens gaan proeven! U vindt hen in de koffie- / restauratieruimte van de zaal in Houten. Ze staan erom bekend dat niet alleen hun wafels warm zijn; ook hun dienstverlening en hun glimlach!  Zij kunnen u ook perfect de weg wijzen naar de stand van Amma’s centrum.

Voor Nederlandstalige informatie over Amma’s projecten verwijzen wij u naar onze (vernieuwde) website.

Tijdens Amma’s Europatour zal in het centrum enkel gezongen worden op donderdag 2 nov en donderdag 16 nov (aanvang 20u).

We hopen u allen binnenkort in Amma’s nabijheid te ontmoeten,