AYUDH zomerkamp 2017

AYUDH Europa organiseert dit jaar het 13de jaarlijkse AYUDH zomerkamp.
Samen met 300 jongeren uit 12 verschillende landen kan je deelnemen aan een fantastische week vol inspiratie, uitwisseling en leerervaringen. Het thema van de bijeenkomst is ‘Educate. Cultivate. Participate.’.

Leer. Groei. Doe mee.

Enkele van de meest relevante uitdagingen van onze tijd zullen aan bod komen. De onderwerpen variëren van integratie en cultureel begrip tot maatschappelijke betrokkenheid en duurzame levensstijl.
Deelnemers maken kennis met het thema via praktische ervaringen en interactieve ontwikkeling in drie overkoepelende categorieën:

  • vreedzaam en geweldloos samenleven
  • duurzame levensstijl
  • Europees en wereldburgerschap

Tegelijk zal er gefocust worden op het ontwikkelen van vervolgprojecten die lokaal (in het land waar je woont) kunnen worden uitgevoerd.

Het zomerkamp wordt gehouden in het M.A. Centrum in Duitsland, van 15 tot 23 juli 2017. Jongeren tussen 15 en 30 jaar zijn welkom om deel te nemen.
Wil je wat meer informatie?
Dan kan je terecht op de website van AYUDH (Engels).
Inschrijven kan hier tot 1 juli (Engels).

AYUDH – wie zijn wij?

AYUDH is Embracing the World’s internationale jeugdbeweging. Ze geeft jongeren tussen 15 en 30 jaar de kans om compassievolle leiders te worden en helpt aan het opbouwen van een vreedzame en duurzame wereld. AYUDH werd in 2001 opgericht op vraag van Amma.
AYUDH staat voor ‘Amrita Yuva Dharma Dhara’ (Sanskriet): ‘de jeugd die het wiel van dharma (rechtvaardigheid) verder laat bestaan’. AYUDH inspireert jonge mensen om universele waarden te integreren in hun dagelijkse leven.
In het Sanskriet betekent ‘AYUDH’ ook ‘Vrede’. Dit vind je terug in het symbool van de duif in het logo. Beginnend bij zichzelf wil AYUDH bijdragen aan een betere toekomst, vrede en harmonie met de natuur en met elkaar.