AYUDH is een internationale jeugdbeweging die jongeren wil stimuleren om bij te dragen aan een vredevolle en duurzame wereld, geïnspireerd door Amma’s voorbeeld. We worden gedreven door het verlangen om een verschil te maken en een katalysator te zijn voor positieve veranderingen. AYUDH is een Sanskriet term die ‘vrede’ betekent en wordt gesymboliseerd door de duif in het logo. AYUDH staat ook voor ‘Amma’s Youth for Unity, Diversity and Humanity’ (Amma’s Jeugd voor Eenheid, Diversiteit en Menselijkheid).
Dit jaar kondigen we de 15e Jeugdbijeenkomst van AYUDH Europa aan! We zijn blij om in juli weer een week lang samen te zijn met Amma’s jongeren en andere gelijkgestemden. We verwachten 300 jonge deelnemers vanuit heel Europa. Deze week is een uniek platform voor persoonlijke ontwikkeling, interculturele dialoog en creatieve expressie door middel van lezingen en workshops. Dit jaar zal het thema “Celebrating Diversity” zijn. Vrij vertaald betekent dat, “Wat fijn dat we verschillend zijn!”. Rond dit thema hebben we inspirerende sprekers, workshops en activiteiten gepland.
We zijn super enthousiast dat Amma’s eerste monnik, Swami Amritaswarupananda Puri, bij de feestelijkheden aanwezig zal zijn. Daarnaast zullen ook andere senior monniken (Br. Shubamrita Chaitanya, Bri. Dipamrita Chaitanya) hun wijsheid met ons delen.

Alle jongeren tussen 15 en 30 jaar zijn welkom om deel te nemen aan de

Europese Jongeren Bijeenkomst 2019
CELEBRATING DIVERSITY
13 tot 21 juli

M.A. Centrum
Seminarzentrum Hof Herrenberg e.V, te Brombachtal
Duitsland

Wil je graag deelnemen maar je bent ouder dan 30 jaar? Niet getreurd, we verwelkomen je graag in het team van vrijwilligers. Geef je op via seva@ayudh.eu.
Vanuit België zal Leonie Pairoux tijdens de hele bijeenkomst aanwezig zijn. Voor vragen (en carpooling): leonie.pairoux@hotmail.com.
Meer info over de bijeenkomst (Engels)
Download hier de flyer of de poster,
en deel ze uit!

Tot gauw!?

Klik op de afbeelding hieronder om het introductiefilmpje van “Celebrating Diversity” te bekijken.