Zaterdag 27 juli: Sw. Shubamrita

Br. Shubamrita

We zijn blij dat Swami Shubamrita ons ook dit jaar bezoekt en een middagretraite zal leiden met onder andere een lezing en bhajans (met overgave zingen). Het is een goede gelegenheid om opnieuw contact te maken met de onvoorwaardelijke liefde die we bij Amma ervaren.
Sw. Shubamrita is reeds 30 jaar een monastieke leerling van Amma. Hij is een begaafd spreker, zanger en musicus. Op Amma’s verzoek reist hij regelmatig naar Europa om lezingen te geven over spirituele thema’s en les in yoga en meditatie te geven. Door zijn ruime ervaring als persoonlijke vertaler van Amma kan hij de essentie van spiritualiteit op een eenvoudige en praktische manier naar voren brengen. Hij baseert zich hierbij op zijn eigen ervaringen met Amma. Door inzicht te verwerven in spirituele praktijk en door spirituele oefeningen te doen, versterken we onze persoonlijke groei.


Sw. Shubamrita en Amma

Op zaterdag 27 juli zal het programma met Sw. Shubamrita er als volgt uitzien:

13u30 – We staan klaar om u te verwelkomen
14u00 – Meditatie en recitatie
14u45 – Spirituele lezing
De lezing wordt in het Engels gegeven, met vertaling naar het Nederlands.
15u45 – Pauze
16u30 – Gelegenheid om vragen te stellen
17u30 – Bhajans en Aarati
19u00 – Sponsormaaltijd met Swami Shubamrita

Toegang: gratis (vooraf opgeven is niet nodig)
Locatie: Centrum van Amma, Broekstraat 6, 9140 Tielrode
Meer info: www.vriendenvanamma.be / vriendenvanamma@telenet.be  / 0472 – 86 85 88

Voor drankjes, snacks en de maaltijd kunt u ticketjes kopen.
Drankjes + snacks:  € 5.00 / Dinner buffet: € 12.00 / Ofwel alles tesamen voor € 16.00
Door iets te nuttigen en deel te nemen aan de sponsormaaltijd steunt u Amma’s charitatieve projecten.

Iedereen welkom!
Zeg het voort …


Swami Shubamrita Chaitanya groeide op in Mumbai waar hij Amma voor ’t eerst ontmoette. Na zijn studies in (bio)chemie vestigde hij zich in 1989 in Amritapuri (Amma’s ashram in Zuid-India). In 1996 is hij door Amma tot monnik gewijd en sindsdien is hij betrokken bij de sociale, educatieve en spirituele activiteiten van Amma’s wereldwijde missie (Embracing The World-engels https://www.youtube.com/watch?v=L4gwc-VHMp4&feature=youtu.be ). Hij reist niet alleen in Europa maar ook in Rusland, Afrika, India en het Midden-Oosten en geeft er lezingen en seminaries over stressmanagement en meditatie. Zijn lezingen zijn relevant voor alle gebieden van het leven. Hij illustreert effectieve management technieken voor op het werk maar ook voor in het dagelijks leven. Hij moedigt jongeren aan om verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen en ondersteunt de dialoog tussen verschillende religieuze tradities.