Van oud naar nieuw

 

Vooraleerst wensen wij u een vredig kerstfeest, zowel innerlijk als uiterlijk.
Voor daarna nodigen wij u uit om samen met ons de overgang van het oude naar het nieuwe jaar te vieren. We doen dat zoals andere jaren: met recitatie, tekst, bhajans, meditatie en om 00.00 uur het herhalen van de mantra die in al Amma’s centra – over de hele wereld – op dat moment gezongen wordt:

Lokah Samastah Sukhino Bhavanthu
“Moge iedereen het geluk en de vrede vinden”

Met het verstrijken van de tijd, vormt deze mantra een gebed van vrede rond onze aarde.
Er zal daarvoor of daarna ook tijd zijn voor een kopje thee met iets lekkers erbij en meestal tonen we nog een film voor de mensen die daarvoor willen blijven.
Aanvang: 21 uur.
Inkom: gratis

Kort na Nieuwjaar, op 5 januari, zijn wij opnieuw uitgenodigd om warme wafels te bakken en aan te bieden als dessert voor de jaarlijkse maaltijd die VLOS (Vluchtelingen Opvang Sint-Niklaas) organiseert voor vluchtelingen in de regio. Wij maakten vorig jaar een filmpje van de bijzonder aangename samenwerking en sfeer. Klik op de foto om het filmpje te bekijken. Als u dit initiatief wenst te ondersteunen, kunt u een bijdrage voor de ingrediënten schenken via het rekeningnummer van Vrienden van Amma VZW (BE58 7376 2524 6279). U moedigt hiermee ook de vrijwilligers aan, die de hele dag deeg en wafels zullen maken om ze, au moment suprème, nog even op te warmen  alvorens ze aan te bieden. Het warme gebaar dat ook hier zovele blije gezichten maakt …

Let op! Vanwege deze activiteiten komt de satsang op donderdag 3 januari te vervallen. De eerstvolgende samenkomst is op zondag 13 januari: om 9.30 voor archana, om 10.30 voor bhajans.