Op 30 maart staat er een enthousiaste ploeg vrijwilligers op de Wapper in Antwerpen (aan de fontein op de Meir) om geld in te zamelen voor Amma’s huizenbouwproject in India. Amma heeft als doel 100.000 huizen te bouwen voor de allerarmsten. Momenteel werden er reeds 47.000 huizen gebouwd op 75 verschillende locaties. Als u hierover meer informatie wenst, kan u terecht op www.embracingtheworld.org/shelter (in het Engels).

Elk jaar slagen onze vrijwilligers erin het bedrag voor 2 huizen bij elkaar te verzamelen. Dit doen zij door wafels en – vooral in de zomer – ook smoothies te maken en te verkopen aan voorbijgangers. Daarbij geven zij informatie en een lieve glimlach aan hen die dat willen. Van 12u tot 19u kan u binnenkort weer op de Wapper terecht om een overheerlijke wafel of smoothie te kopen.
Mocht u graag een donatie doen om de ingrediënten te sponseren, dan kan u hiervoor een bijdrage storten op rekeningnummer BE18 7360 4359 1965 (Vrienden van Amma vzw) met vermelding van: “ingrediënten wafelbak 30/3”.

Alvast tot dan.