Velen van jullie beluisterden de inspirerende en ondersteunende virtuele satsangs met korte meditatie van Swamini Amritajyoti Prana , en Swami Shubhamritananda Puri .
Heeft u ze gemist? Klik op de naam, ze zijn nog beschikbaar.

Ook in de komende weken zullen verschillende van Amma’s discipelen weer virtuele satsangs en meditatie geven die u rechtstreeks kunt volgen. Het zijn unieke gelegenheden om in deze veeleisende en isolerende tijd samen te komen en ons verbonden te weten met een groter geheel. Met name de satsang van Swamiji Amritaswarupananda Puri willen wij onder uw aandacht brengen. Hij is Amma’s meest vooraanstaande monnik en de eerste die door Amma in sannyas werd geinitieerd (1989). Swamiji is ook de vice-president van de Mata Amritanandamayi Math en al haar Indiase instituten. Swamiji is een zeer goede zanger en een warme, levendige verteller.

Zaterdag 27 maart 17u30:

Brahmachari Ramanandamrita Chaitanya
Zondag 28 maart
18u30:
Swami Amritaswarupananda Puri
Donderdag 3 april 18u30:

Swami Dayamritananda Puri
Zondag 5 april 18u30:

Swami Shubamritananda Puri
Woensdag 8 april 18u30:

Swami Shantamritananda Puri
Via deze link kunt u alsnog luisteren.
Via deze link  kunt u alsnog luisteren.
Via deze link kunt u alsnog luisteren.
Via deze link kunt u alsnog luisteren.
Via deze link kunt u alsnog luisteren.

Als u op genoemde tijdstippen niet vrij bent, probeer het dan later via dezelfde link.
We vermoeden dat de opnames ook na de live-uitzending beschikbaar blijven.

Beste vrienden,

Laten wij kracht putten uit deze verbondenheid, uit onze relatie met Amma en uit onze spirituele praktijk. En laten wij deze kracht delen met onze medemensen.
Wij roepen u allen op om – met in achtname van alle richtlijnen van de overheid – initiatieven te nemen om persoonlijk contact op te nemen met uw medemensen. Niet alleen virtueel met mails of sms, maar vooral ook telefonisch. Iemand bellen is een heel nabije maar tegelijk heel veilige manier van persoonlijk contact. Bel naar mensen die in de zorg werken en laat hen vertellen wat ze meemaken … biedt een luisterend oor. Bel naar mensen op hoge leeftijd of naar anderen die tot een risicogroep behoren. Bel met de ouders met kinderen die thuis werken en tevens kinderopvang en huiswerkbegeleiding moeten doen. Toon belangstelling en betrokkenheid, vraag hoe het gaat, luister en – mits je dat kunt met in achtname van alle richtlijnen van de overheid –  vraag of ze ergens hulp bij nodig hebben. Of biedt u aan voor als ze op een later moment misschien hulp nodig hebben. Laten we onze beide armen uitstrekken naar de mensen in onze omgeving, zoals Amma ons – met al onze bekommernissen – altijd met beide armen ontvangt en bijstaat met Liefde en Compassie.

Om Lokah Samastah Sukhino Bhavantu
Mogen alle levende wezens gelukkig en vredevol zijn

Vrienden van Amma