Liefde is het antwoord

Een retraite, geleid door Amma’s meest ervaren swami,
met als thema “Goddelijke Liefde”
Zaterdag & zondag 13 & 14 februari

Deze inspirerende tweedaagse retraite zal geleid worden door Swami Amritaswarupananda Puri. Neem de tijd om in contact te komen met Amma’s wijze lessen onder leiding van haar oudste discipel. Swamiji zal onder meer spirituele lezingen geven, interactieve sessies begeleiden en devotionele zang aanbieden. Er zullen ook sessies zijn met Amma’s Noord-Amerikaanse discipelen.

Zaterdag 13 feb
14u00 – 04u30 CET*
Zondag 14 feb
15u00 – 04u30  CET*

* CET = Central European Time. De planning is onder voorbehoud.

Het tijdstip waarop de live-sessies uitgezonden worden, is gebaseerd op de Noord-Amerikaanse tijdzones. Maar deelnemers buiten Noord-Amerika zijn evenzeer welkom om zich te registreren. De retraite wordt in het Engels gegeven. Vertalingen in het Duits, Spaans, Italiaans, Japans en Frans zullen binnen ongeveer 24 uur na de livesessie beschikbaar zijn. Mogelijks worden er nog vertalingen naar andere talen toegevoegd, kijk hiervoor op amma.org/SwamijiFebRetreat. Tot 14 dagen na de retraite zijn herhalingen van de sessies beschikbaar.

De retraite begint op zaterdag met een inspirerende Homa Vuur Ceremonie die uitgezonden wordt via YouTube en voor iedereen toegankelijk is. Het is mogelijk om hiervoor in te schrijven met een speciale intentie. Deze inschrijving zal binnenkort worden geopend op amma.org/SwamijiFebRetreat .

Op beide dagen zal Swami Amritaswarupananda Puri beginnen met een satsang (spirituele lezing) en een speciaal discussiepanel houden met enkele van Amma’s oudste toegewijden. Beide dagen worden afgesloten met een avondprogramma onder leiding van Swamiji. Dit omvat een interactieve vraag-en-antwoordsessie en bhajans (devotionele zang). Daarnaast zullen Amrita Yoga, momenten voor meditatie en inspirerende voordrachten worden aangeboden door Amma’s discipelen en toegewijden. Er wordt voldoende tijd voorzien voor pauzes.

Registreren is nu mogelijk
Als je een Amma Live-account hebt, mag je hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen en je te registreren voor de retraite.

Voor het volgen van beide dagen zijn de kosten ongeveer € 89,00 (108 USD),  voor één dag ongeveer € 54 (65 USD).

Details en de meest actuele info vindt u op: amma.org/SwamijiFebRetreat
Als je niet in staat bent om de gevraagde prijs te betalen, stuur dan een e-mail om te informeren naar het aanvragen van een lagere prijs: events@amma.org

Ook voor andere vragen neem je best rechtstreeks contact op met: events@amma.org.

Organisator: MA Center, San Ramon, Californie (USA)

Vrienden van Amma