Wij nodigden jullie een maand geleden uit om een extra inspanning te doen om het vooropgestelde doel van “9000 km van Liefde” voor 01-01-2021 te bereiken. Inmiddels is die datum gepasseerd en we weten niet of u al eens  gekeken heeft waar we uit zijn gekomen?

We zijn meer dan blij verrast dat we ons doel voorbijgeschoten zijn en geland zijn op een bedrag van bijna 11.000 euro aan donaties! Dat is een fantastische bijdrage aan wat Amma Europe totaal bijeengebracht heeft ten gunste van Embracing The World. We tonen u een video die in Engeland ter afronding van deze sponsoractie samengesteld werd:

 

 

We sluiten de sponsoractie af met dankbaarheid voor de grote betrokkenheid van zovele mensen in deze, toch voor iedereen, moeilijke periode.
Wij vragen u dan ook om niet meer te storten op de rekening die wij voor dit doel openstelden. Bijdragen aan de ondersteuning van Amma’s charitatieve projecten kan nog altijd – en blijft nodig. U vindt het rekeningnummer op onze website onder Embracing The World. Alsook onder de tab Live Satsangs als u daar klikt op Amma Live from Amritapuri. (Scroll even naar beneden tot u de Belgische vlag ziet en klik daarop.)

Wij hopen dat u deze laatste pagina ook regelmatig bezoekt om Amma live te kunnen zien (momenteel één maal per 2 weken op zaterdagnamiddag). Amma geeft ons hiermee de mogelijkheid om in contact te blijven met haar en met mensen die zich door haar lieten inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Amma zegt keer op keer dat we moedig moeten zijn en dat ze ons allemaal in haar hart draagt. Met deze woorden in gedachten nodigen we je uit om enthousiast en positief te blijven. Voor jezelf, maar ook om een lichtpunt voor je medemens te kunnen zijn. Er zijn vele manieren om je te laten inspireren:

Wij zien uit naar het moment waarop we weer elke twee weken kunnen samenkomen om te zingen en te mediteren. Laat ons tot die tijd de geboden kansen gebruiken om ons verenigd te voelen of te weten …