In het weekend van 25 en 26 januari organiseerden wij voor het eerst een Amrita Yoga retreat in Amma’s Centrum. Er was veel belangstelling en de deelnemers waren zowel enthousiast als onder de indruk.

We geven enkele impressies van deelnemers:

“De retreat was ontspannend voor het lichaam en verwarmend voor het hart. Ik ben blij met de ervaringen die deze retreat mij gebracht heeft. Ik voel hoe het op een subtiele manier doorheen heel mijn wezen werkt.”

 

“Het was een verrijkende retreat. Ik vroeg me af wat yoga en spiritualiteit eigenlijk met elkaar te maken hadden. Ik had altijd de indruk dat yoga meer een soort fysieke weldoening was. In deze retreat kreeg ik antwoorden, zelfs zonder de vragen te hoeven stellen.”

 

“Amrita Yoga past helemaal bij wat ik zocht. Het helpt me meer bewust en open te zijn. Ik leerde over bewustzijn, devotie, aanvaarding en ‘in het moment zijn’. De houdingen zijn eenvoudig en zacht. De lerares is een aangename persoon met een open hart, ze legde alles heel duidelijk uit.”

We hebben de intentie om de Amrita Yoga retreat begin volgend jaar te herhalen. Als we vóór Amma’s Europatour bevestiging van de data hebben ontvangen, dan kunt u zich tijdens het programma in Nederland / Chalons  al vóór-inschrijven aan de infostand van het centrum. Vóór-ingeschrevenen krijgen als eersten de gelegenheid om zich definitief in te schrijven. Als u geïnteresseerd bent, houdt dan ook onze Europatour-nieuwsbrief in het oog. Als we op dat moment meer duidelijkheid hebben, zullen we het zeker vernoemen.

Let op: de cursus wordt in het Engels gegeven.