De viering van Amma’s geboortedag in de ashram in India is verplaatst van 27 september naar donderdag 13 oktober. Ook in het centrum te Tielrode zullen we op die dag haar verjaardag vieren tijdens een avondprogramma.
Daarom zal onze eerder aangekondigde samenkomst op zondag 25 september niet doorgaan. De satsangbijeenkomst op zondag 9 oktober (2e zondag) komt eveneens te vervallen.

Voor Amma is er niets speciaals aan haar verjaardag; het is voor haar een dag als alle anderen. Amma’s leven is één grote uiting van liefde. Het is een liefde die mensen van alle leeftijden, achtergronden en levenswijzen omhelst. Het is een liefde die iedereen die ermee in aanraking komt, inspireert om zijn hart en geest te verruimen. Het is een liefde die mensen ertoe brengt zichzelf de vraag te stellen “Wat kan ik doen om deze liefde mee te belichamen?” We komen samen uit dankbaarheid dat we door haar voorbeeld deze liefde mogen ervaren.

Avondprogramma:
20.00   Recitatie, lezing, bhajans, meditatie
22.15   Afsluiting met thee
Voor het avondprogramma is het centrum open vanaf 19u45.

Ochtendprogramma:
We verwachten dat er die donderdag ochtend ook een live-streaming zal zijn. U kunt die dan op groot scherm in het centrum volgen. Zodra het aanvangsuur van die live-uitzending bekend is, informeren u hierover via ons Telegram kanaal. Klik hier als u onze berichtgeving via het Telegramkanaal wilt volgen.