Begin oktober zijn we gestart met de sponsoractie ‘9000 km van Liefde’. De actie is een symbolisch tegemoet treden, mede in de vorm van een financiële ondersteuning voor Amma’s projecten van Embracing The World omdat zij zelf niet naar Europa kan komen. Lees meer over de actie en hoe je kunt deelnemen. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust! De actie gaat door tot 1 januari 2022.

Satsang Sw. Shubamritananda 14 november (20u30)

De meeste Europese landen zijn op 1 september gestart. Zij ronden hun actie af op 14 november. Ter gelegenheid van de afronding zal Swami Shubamritananda die avond een satsang geven.

Satsang Swami Shubamritananda
WALK OF LOVE
Zondag 14 november, 20u30
via zoom klik hier

Omdat wij op 14 november pas halfweg zijn, organiseren wij nog twee sponsorwandelingen waaraan iedereen kan deelnemen.

Kinderwandeling op 13 november

Nieuw: Download hier uw donorkaart.

Omdat lange afstanden wandelen met (jonge) kinderen niet altijd evident is, organiseren we in het kader van de #9000kmvanliefde een sponsorwandeling speciaal voor gezinnen met kids! We leggen de focus niet op het aantal kilometers dat we stappen maar op het speels en gezellig samenzijn in de natuur! We kunnen onderweg een spelletje spelen, schatten van het bos bijeenrapen, … buggy’s, fietsjes, draagzakken… alles is welkom!  De kinderen die meedoen kunnen zich laten sponsoren door familie, vrienden, buren, … Zo dragen we samen een steen(tje) bij om Amma’s projecten te ondersteunen. Lees meer details

Natuurwandeling op zondag 21 november

Deze sponsorwandeling wordt dicht bij het Amma Centrum gehouden. We wandelen richting Klein en Groot broek tot in Elversele. Geert neemt ons mee voor een tocht langs de Durme die onder invloed staat van de getijden. Het Klein en Groot Broek waren oorspronkelijk moerassige gebieden en zijn opgenomen in het geactualiseerde Sigmaplan. Beide gebieden worden ontpolderd waardoor de Durme terug meer ruimte krijgt en er nieuwe getijdennatuur met slikken en schorren zal ontstaan. We zullen vaststellen hoe het landschap al grondig veranderd is.  Het Klein Broek wordt sinds maart dit jaar tweemaal per dag onder water gezet. Het resultaat is spectaculair met een grote aantrekking voor vele water- en steltvogels. De focus zal vooral op het wandelen liggen, hier en daar zal wat uitleg gegeven worden.

Praktische afspraken:
We verzamelen vanaf 9.45 uur ter hoogte van de Toeter (Tielrodebroek) op het einde van de Sint-Jozefstraat.
Om 10.00 uur stipt begint de wandeling, we zijn vermoedelijk terug rond 13.00 uur.
De afstand van de wandeling bedraagt ongeveer 10 km. We wandelen langs dijken die goed begaanbaar zijn met kinderwagens.
Beschik je over een verrekijker, breng die dan zeker mee.
Aan het eind gaan we met de hoed rond, u kunt ook rechtstreeks op de rekening van 9000kmvanliefde doneren: BE95 7340 4740 8858 met als begunstigde “9000kmvanliefde”. Vermeld bij de mededeling het aantal kilometers dat u aflegde.

Tot heel binnenkort en van harte welkom !