Begin oktober zijn we gestart met de sponsoractie ‘9000 km van Liefde’ om Amma’s charitatieve projecten te steunen. Deze actie komt voort uit dankbaarheid voor de vele bezoeken die Amma ons heeft gebracht en de vele inspanningen die zij doet om ons te ondersteunen, ook in tijden van Corona …
De actie is een symbolisch tegemoet treden. De gedachte erachter is, dat we een deel van het geld dat we zouden besteden om Amma te bezoeken, als zij dit jaar naar Europa gekomen zou zijn, nu aan deze sponsoractie schenken. Als ondersteuning voor de continuïteit van de projecten van Embracing The World.
Lees meer over de actie en hoe je kunt deelnemen. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust!
Op dit moment hebben we een mooi begin gemaakt. De actie gaat door tot 1 jan 2022.

Satsang Sw. Shubamritananda 14 november

Het initiatief begon in Italië en ging daarna viraal door heel Europa èn Israël. De meeste Europese landen zijn op 1 september gestart. Zij ronden hun actie af op 14 november.
Ter gelegenheid van de afronding zal Swami Shubamritananda die dag een satsang geven. We hebben nog geen duidelijkheid over het tijdstip. Meer details zullen zo snel mogelijk verspreid worden via Facebook (9000kmvanliefde/d’amour/BE) en Instagram (#9000kmvanliefde_be). We sturen de info ook nog in een nieuwsbrief. Via de sociale media krijgt u ook toegang tot de foto’s, animaties en berichten uit de rest van Europa.

Maar op 14 nov zijn wij pas halfweg !
Om de tocht wat aangenamer te maken en iedereen te stimuleren de krachten te bundelen, zoals we ook doen als Amma komt, organiseren we twee wandelingen.

Kinderwandeling op 13 november

Omdat lange afstanden wandelen met (jonge) kinderen niet altijd evident is, organiseren we in het kader van de #9000kmvanliefde een sponsorwandeling speciaal voor gezinnen met kids! We leggen de focus niet op het aantal kilometers dat we stappen maar op het speels en gezellig samenzijn in de natuur! We kunnen onderweg een spelletje spelen, schatten van het bos bijeenrapen, … buggy’s, fietsjes, draagzakken… alles is welkom!
De kinderen die meedoen kunnen zich laten sponsoren door familie, vrienden, buren, … Zo dragen we samen een steen(tje) bij om Amma’s projecten te ondersteunen. We maken hiervoor gebruik van een speciale #9000kilometer sponsorkaart! De ingezamelde centjes kunnen die dag cash meegebracht worden of worden overgeschreven op BE95 7340 4740 8858 met als begunstigde “9000kmvanliefde”. Vermeld bij de mededeling een aantal kilometers.Lees meer details

Natuurwandeling op zondag 21 november

Deze wandeling van ongeveer 12 km over verharde wegen zal in de voormiddag van zondag 21 december doorgaan in de omgeving van het centrum.
De details hiervoor volgen nog.

Wilt u ook een stukje van deze sponsorwandeling van 9000 km in uw buurt organiseren? Deel je uitnodiging op Instagram en/of Facebook! Er zijn vast mensen in jouw buurt die op zo’n initiatief wachten!
Het zou ook buiten je omgeving nog mensen inspireren als je daarna enkele foto’s (met de afbeelding van het hart en de voetjes) op sociale media deelt, zodat de rest van Europa kan meekijken …

Kom, doe mee!

Amma zegt: “Als wij 1 stap naar God zetten, zet God 100 stappen naar ons”.