Swami Shubamritananda Puri zal op zaterdag 27 april een dagretraite leiden in het centrum van Amma in Tielrode. Hij heeft ons laten weten dat hij in de gelegenheid is om iets langer onder ons te zijn. Het programma zal al in de ochtend beginnen en de hele dag duren (we voorzien een lunch).

SAVE THE DAY
zaterdag 27 april

10u – 17u

Als senior leerling en persoonlijke vertaler van Amma baseert Swami Shubamritananda zich op meer dan 30 jaren van ervaring. Zijn lezingen bevatten veel anekdotes over Amma en haar onderricht. De lezing wordt in het Engels gegeven en zal vertaald worden naar het Nederlands. Zijn wijsheid kan ons spiritueel en persoonlijk verrijken, zijn heldere inzichten kunnen ons inspireren voor onze eigen ontwikkeling.

Het programma zal om 10u starten. Inschrijven is nodig en kan via dit formulier. Inkom: € 35,- (inclusief lunch, koffie/thee + snack; voor kinderen kan u een donatie doen). Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u de betaling voor vrijdag 26 april te storten op rekeningnummer BE58 7376 2524 6279 van Vrienden van Amma vzw. Vermeld bij deze storting: ‘Shubamrita’ + uw naam (zoals u die in het inschrijfformulier vermeldt!). Bij ontvangst van uw bijdrage is uw inschrijving definitief.
Breng gerust uw zelfgebakken taarten mee om in de theepauze te verkopen.
Alle opbrengsten gaan naar de charitatieve projecten van Embracing The World.
Meer details over het programma volgen zo snel mogelijk. Houd ook ons Telegramkanaal in het oog: lees meer.

Let op: De satsang op donderdag 2 mei komt te vervallen.

We zien ernaar uit om jullie bij die gelegenheid allemaal weer terug te zien,
Tot zeer binnenkort!