Begeleide IAM-meditatie
Zondag 21 april
10u – 11u
GEANNULEERD

Op zondag 21 april zal er van 10.00-11.00 uur in Amma’s centrum te Tielrode een begeleide IAM-meditatie gegeven worden. De deelnemers worden doorheen de gehele meditatie begeleid.
De meditatie wordt niet onderbroken voor vragen of uitleg. Deze begeleide IAM-meditatie is bedoeld voor mensen die de volledige IAM‑beginnerscursus reeds gevolgd hebben en de meditatie beoefend hebben. Het kan je helpen om je eigen uitvoering te toetsen. Ook is het mediteren in groep ondersteunend voor je dagelijkse praktijk.

In de Indiase spirituele traditie vroegen grote meesters geen vergoeding voor hun onderricht, maar leerlingen droegen wel bij aan de dagelijkse taken. Amma volgt deze traditie en biedt deze meditatie kosteloos aan.
Ter afsluiting bieden we u een kop thee aan. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten of ten bate van Amma’s projecten wordt zeer gewaardeerd.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Als je wilt deelnemen, schrijf u dan in via dit formulier. Na ontvangst van uw inschrijving contacteren wij u. Indien er plaats is, bevestigen we uw inschrijving. Als alle plaatsen reeds ingenomen zijn, informeren we u hierover en komt u op een wachtlijst.
De begeleiding wordt in het Nederlands gegeven.

Voor vragen kunt u ons contacteren, klik hier voor onze contactgegevens.