Swami Shubamritananda komt naar Amma’s centrum in Tielrode om een dagretraite te geven.
We heten jullie van harte welkom:

Woensdag 1 november
Swami Shubamritananda Puri

Innerlijke moed vinden
10u30 – 18u00

Als één van Amma’s eerste monastieke leerlingen en haar persoonlijke vertaler baseert Swami Shubamritananda zich op meer dan 30 jaren van ervaring. Geïllustreerd door grappige histories en beeldende verhalen geeft hij in eenvoudige en praktische termen uitleg over de Oosterse spirituele traditie. Zijn lezingen bevatten veel anekdotes over Amma en haar onderricht. De lezing wordt in het Engels gegeven en zal vertaald worden naar het Nederlands. Swami Shubamritananda heeft veel gereisd en heeft mensen in Europa, India, het Midden-Oosten, Afrika en Australië geraakt met zijn voordrachten over stressmanagement, meditatie en spirituele onderwerpen. Zijn wijsheid kan ons spiritueel en persoonlijk verrijken; zijn hartverwarmend karakter en zijn heldere inzichten kunnen ons inspireren voor onze eigen ontwikkeling.

Programma:
10u        Deuren open
10u30    Meditatie en lezing
13u30    Lunch
15u        Vraag & Antwoord
16u        Theepauze
17u        Bhajans en afsluiting

Voor deelname aan de lunch inclusief koffie/thee + snack, vragen we een bijdrage van € 40,00. Inschrijven voor het programma (inclusief lunch/versnaperingen) is nodig. Gebruik hiervoor dit inschrijfformulier.
Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen wij u de betaling voor maandag 30 oktober te storten op rekeningnummer BE58 7376 2524 6279 van Vrienden van Amma vzw. Vermeld bij deze storting: ‘Shubamrita’ + uw naam (zoals u die in het inschrijfformulier vermeldt!). Bij ontvangst van uw bijdrage is uw inschrijving definitief.
Alle opbrengsten gaan naar de charitatieve projecten van Embracing The World.

U kunt ook bijdragen door zelf een taart of cake te bakken die we in de theepauze kunnen aanbieden. Breng ze gewoon die dag mee …

We hopen jullie allemaal bij deze bijzondere samenkomst te mogen verwelkomen!
Tot zeer binnenkort!