Beste Vrienden,

Terwijl Amma wegens de Covid-19 maatregelen nog altijd door lockdown-omstandigheden verhinderd is om haar kinderen te bezoeken, reikt zij op vele manieren naar ons uit.
We geven u een beknopt overzicht van de laatste ontwikkelingen: digitale mogelijkheden om uw verbondenheid met Amma levendig te houden.

 • Amrita Silent Retreats
  Meditatie, yoga, satsang.
  “Gods stem kan alleen gehoord worden in de diepte van pure stilte.” – Amma
 • Amrita Virtual Academy
  Leer. Ontwikkel jezelf. Groei.
  “Een schat aan kennis ligt binnenin jou te wachten tot het zich kan ontplooien. “ – Amma
 • Amma’s witte bloemen meditatie voor wereldvrede en harmonie.
  Deze meditatie is nu in vele wereldtalen beschikbaar:
  Nederlands: Amazon,  iTunes 
  Frans: AmazoniTunes
  Duits: Amazon, .iTunes
 • Amma’s bhajans 2020 zijn beschikbaar in The Amma Shop. Er zijn alleen digitale versies beschikbaar en deze zijn enkel online aan te kopen. Wekelijks komen er nieuwe singles bij, dus kijk regelmatig of er nieuwe zijn toegevoegd. Naast nieuwe bhajans in Indiase talen, zingt Amma ook in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en nog vele andere talen.
 • Amma live vanuit Amrtiapuri 
  Zoals we al vermeldden in de nieuwsbrief voor Goeroe Poernima, heeft het M.A. Center in de VS een online systeem opgezet voor live-uitzendingen van Amma’s bhajans, meditatie, bidden voor vrede en spirituele lezingen door haar monniken. Om naar deze live-uitzendingen te kunnen kijken, is het nodig u vooraf te registreren op https://live.amma.org/ Houd uzelf via deze website op de hoogte van volgende uitzendingen. U kunt die website ook bereiken via http://www.vriendenvanamma.be/live-satsangs/

Alle opbrengsten uit verkoop van bovengenoemde opnames, cursussen etc gaan integraal naar Amma’s humanitaire projecten die miljoenen mensen in de wereld bereiken. Ook voor de live-uitzendingen kunt u een schenking doen ten gunste van Amma’s projecten.

We hopen dat Amma’s kinderen baat zullen hebben bij de live-uitzendingen en zich door al deze digitale mogelijkheden nog meer verbonden voelen met Amma’s liefde.