We hebben het allemaal gemerkt: de lente is weer in het land! De zon trekt ons allemaal naar buiten en de regen geeft al het groen dat typische frisse jasje dat ‘voorjaar’ heet. De meest dappere bloemen fleuren het groen op en ook het even welig tierend onkruid doet zijn best om alles nog groener te maken.
In de tuin van het centrum hebben we vooral veel bloemen die in het centrum gebruikt kunnen worden. Daarnaast is de tuin een aangename plek om samen te komen of te verstillen.
Daarom stellen we je de vraag of je graag eens een uurtje of een (halve) dag in de tuin van het centrum vertoeft, terwijl je je handen uit de mouwen steekt? Het is een ideale gelegenheid om je mantra te herhalen en op een bijzondere manier dicht bij Amma te zijn. Als je interesse hebt, moeten we samen een geschikt moment vinden. Contacteer Tony (vriendenvanamma@telenet.be of via sms: 0472 – 86 85 88).

Ook zoeken wij iemand die interesse en tijd heeft om door ons gemaakte video-opnames samen te voegen tot korte filmpjes die we onder andere gebruiken in nieuwsbrieven.
Reacties graag via bovenstaand emailadres.

We kijken uit naar reacties!