Na een besloten opstart van ons Telegramkanaal, is het tijd om er een meer publiek karakter aan te geven. Dit betekent dat het kanaal gemakkelijker te vinden zal zijn en ook gemakkelijker toegankelijk zal worden.
Er zijn 4 manieren om de berichten van AmmaCentrumBelgie voortaan automatisch in je Telegram-app te ontvangen.

  1. Open je deze pagina op je gsm? Tik dan op het logo van Telegram hierboven.
  2. Open je deze pagina op je PC of laptop?  Scan met de camera van je gsm de QR-code in die je hiernaast ziet. Recente gsm’s scannen de QR-code automatisch als je de camera voor de code houdt. Je wordt dan naar ons infokanaal in Telegram geleid.
  3. Ga op je gsm naar je Telegram-app en tik op het icoontje van de zoekfunctie. Tik in de zoekbalk: AmmaCentrumBelgie en het kanaal verschijnt daaronder. Als je erop tikt, zal het open gaan.
  4. Via deze link: https://t.me/AmmaCentrumBelgie Je kunt deze link kopiëren & plakken of intikken in Google of in een andere zoekmachine.

Als je de Telegram applicatie nog niet op je gsm hebt: je kunt die downloaden in de App Store (voor iPhone of iPad) en in de Play Store (voor Android-toestellen).
Je kunt de applicatie ook rechtstreeks op je PC of MAC downloaden via de website van Telegram.

Eens je ons kanaal gevonden hebt, zul je alle berichten kunnen zien die we tot nu toe verzonden.

Volg je ons al via Telegram en wil je ook anderen hiertoe uitnodigen?
Ga naar ons Telegramkanaal en tik bovenaan op ‘AmmaCentrumBelgie’.
Dan zijn er verschillende mogelijkheden:

Tik op de QR-code en laat de persoon die toegang wil tot het kanaal de QR-code scannen met de gsm
Tik op de uitnodigingslink https://t.me/AmmaCentrumBelgie en verstuur die via Telegram (aan iemand die ook Telegram gebruikt).
Tik op de 3 puntjes die in de rechter bovenhoek van je scherm boven elkaar staan. Kies voor ‘Delen’ en kies dan hoe en met wie je de uitnodigingslink wilt delen.

Stuur deze informatie zeker door naar andere geïnteresseerden. En vergeet ook hen niet die minder digitaal geöriënteerd zijn: help hen waar je kunt!

In principe zal alles wat in Telegram verschijnt, ook via de nieuwsbrieven verstuurd worden. Maar via Telegram kunnen we jullie sneller bereiken als dat nodig is.
Berichten die kort op de bal spelen, zullen niet altijd (op tijd) via mail verstuurd kunnen worden. Want een nieuwsbrief maken en versturen vraagt meer tijd dan het posten van een Telegram bericht.
Ook een ‘herinnering’ zullen we al eens sneller versturen via Telegram.

Blijf op de hoogte en zeg het voort!