Amma’s 70e geboortedag, Amritavarsham 70, nadert …
De voorbereidingen zijn begonnen …
Graag laten we jullie weten, hoe je kunt bijdragen aan de feestelijkheden op 3 oktober in Amritapuri.

Op de ochtend van 3 oktober zal er in Amritapuri een grote processie plaatsvinden, waarbij een man en een vrouw uit elk land de traditionele kleding van hun land zullen dragen. Dit tweetal zal ook de vlag van hun land en een potje met aarde uit hun land dragen. De aarde die van over de hele wereld bijeen gebracht wordt, zal ter plaatse ceremonieel vermengd worden en door Amma gezegend worden. Later zal die aarde gebruikt worden voor het planten van bomen in een ‘Eén Aarde’-ceremonie.

Het plan is om tijdens de processie aan Amma, en alle aanwezigen, een videocollage te tonen van toegewijden van over de hele wereld. Je kunt zo’n video maken van jezelf of van meerdere toegewijden in groep. Dit kan thuis of ergens anders. In die videoboodschap, die 10 seconden mag duren, zeg je
in je eigen taal luidop:

“Dankjewel Amma, voor 70 jaren van genade”
In elke video moet ook een bordje met een korte Engelse tekst getoond worden (details volgen hieronder).

Je kunt de video eventueel maken tegen de achtergrond van een typisch Belgisch gebouw/monument. We denken bijvoorbeeld aan het atomium, een kathedraal etc.
Je kunt de video ook opnemen in de tuin van het centrum, maar neem in dat geval eerst contact met ons op via vriendenvanamma@telenet.be of 0472 – 86 85 88 (Tony).

Let op: om alle video’s tot een geheel te kunnen maken moet jouw video aan specifieke richtlijnen voldoen en vόόr 20 september ingezonden zijn.
Klik hier voor alle richtlijnen en hoe je de video zelf (via een on-line formulier) naar Amritapuri kunt zenden.

Wij wensen jullie alvast veel toewijding en zegen bij de voorbereidingen voor Amma’s 70e verjaardag!