Met heel veel plezier willen we jullie uitnodigen om deel te nemen aan de Europese AYUDH bijeenkomst: ‘Voices For Tomorrow’! Wat in het Nederlands “Jongeren, de Stemmen van Morgen” betekent. AYUDH wil hierbij jongeren helpen hun stem (overtuiging, mening en passie) te ontwikkelen en te versterken. Het kamp vindt plaats van zondag 21 juli tot en met zondag 28 juli. 
Het belooft een hele speciale gelegenheid te worden want AYUDH Europe viert haar 20ste verjaardag! Verwacht een week vol inspiratie, plezier en liefde.

Amma benadrukt hoe belangrijk het is om jongeren te ondersteunen in hun ontwikkeling als toekomstige vertegenwoordigers van mededogen in actie. Deze week richten we de schijnwerpers op hen, we versterken hun stem en vieren hun reeds gerealiseerde doelen.
We zijn vereerd om aan te kondigen dat Swami Amritaswarupananda Puri, Swami Shubamritananda Puri en Swamini Amrita Jyoti Prana deze bijeenkomst zullen bijwonen. Dagelijks zullen er archana, bhajans en lezingen zijn.

Oproep aan jongeren

Ben je tussen de 15 en 30 jaar oud? Sluit je dan aan voor een transformerende en verbindende week die 200 jongeren uit heel Europa bij elkaar brengt. Vier de 20ste Europese AYUDH bijeenkomst met inspirerende sprekers, culturele uitwisselingen, workshops, lezingen, bhajans, activiteiten in de natuur en heel veel plezier. Het wordt zeker en vast een groot feest!
Mis deze unieke kans niet om jouw persoonlijke groei te bevorderen en langdurige vriendschappen op te bouwen.
Meld je nu aan voor de 20ste AYUDH bijeenkomst!
Contact : info@ayudh.eu


Oproep aan helpers

Heb je genoten van het kamp vorig jaar? Mis je Amma’s tours net zo hard als wij? Dan is dit de perfecte gelegenheid om te genieten van de spirituele omgeving van het M.A. Centrum Duitsland. Het is een unieke kans om je samen met mensen van verschillende nationaliteiten belangeloos in te zetten (seva).
Contact : seva@ayudh.eu
Oproep aan alumni
Om het 20-jarig bestaan van AYUDH te herdenken, worden alle alumni – voormalige AYUDH deelnemers – van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Aan het eind van de week zijn er speciale activiteiten voorzien voor alumni en is er tijd om bij te praten en de alumni activiteiten voor de toekomst te bespreken.
Contact : alumni@ayudh.eu


Extra programma’s:

Als je graag eerder wil komen zal er een viering van Guru Purnima zijn in het M.A. centrum Duitsland, geleid door Swami Shubamritananda Puri. Dit zal plaatsvinden van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juli.
Als je je niet registreert als helper tijdens het kamp, ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de weekendretraite van Swami Amritaswarupananda Puri. Deze zal plaatsvinden van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli. Je kan je registreren als deelnemer via de onderstaande link.
We verheugen ons om je binnenkort te zien en deze onvergetelijke evenementen samen te ervaren!
Warme groetjes,
Het AYUDH-Europe team en M.A. Centrum Duitsland