We zijn erg blij jullie mee te kunnen delen dat de inschrijvingen gestart zijn voor het
2023 European Youth Forum:

Dare to Dream – Act & Impact
Durf te Dromen
Doe er iets mee
Creëer een Effect

 

Dit 19e jaarlijkse jeugdevenement voor jongeren tussen 15 en 30 jaar,
zal plaatsvinden van 7-13 augustus 2023 in M.A Centrum Duitsland.

Voorheen had dit jeugdkamp de naam ‘AYUDH Europe Summit’. AYUDH is een internationale jeugdbeweging, geïnspireerd door het leven en werk van de wereldberoemde spirituele en humanitaire leider Mata Amritanandamayi (Amma). AYUDH Europe vormt de jongerenafdeling van Embracing the World – een wereldwijd netwerk van liefdadigheidsactiviteiten geleid door Amma dat actief is in meer dan 40 landen. Op ons Forum nemen we daarom een spirituele invalshoek mee bij het benaderen van de verschillende onderwerpen.

We zijn verheugd aan te kondigen dat we financiering en een officieel partnerschap met het Erasmus+-programma hebben ontvangen.

Wat is een AYUDH kamp?
Het AYUDH European Youth Forum is een evenement dat een week duurt en gericht is op de ondersteuning van jongeren en hun zelfstandigheid in hun eigen gemeenschap. Door middel van workshops, discussies en creatieve activiteiten krijgen de deelnemers kansen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te ontmoeten en onderwerpen te verkennen als duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling en sociale rechtvaardigheid. De nadruk ligt op het versterken van de kracht in jongeren om verandering te brengen in hun eigen omgeving. Het kamp zal plaatsvinden in het Engels. Er kan een vertaling voorzien worden als je dit aangeeft in het inschrijvingsformulier.
Kom je graag mee?
Ben je tussen de 15 en 30 jaar oud en wil je je graag laten inspireren door het kamp? Dan ben je heel welkom! Het AYUDH team wil er voor je zijn om je dromen te ondersteunen, ideeën uit te wisselen, in actie te komen en invloed te hebben in je omgeving met als doel de wereld duurzamer en vreedzamer te maken. Een week lang leren we samen te leven als één grote familie in een veilige en respectvolle omgeving waar eenieder zijn eigen identiteit kan behouden. Samen werken we aan een project dat we aan het eind van het kamp samen presenteren.
De voorinschrijving is geopend, je kunt je aanmelden via deze link*.

Door dit formulier in te vullen ben je nog niet ingeschreven voor het Forum! We nemen na het ontvangen van je aanmelding zo snel mogelijk contact met je op om te laten weten of je aanvraag is geaccepteerd. Zodra je een bevestiging van ons hebt ontvangen, kun je je reis boeken. Later (in juli) ontvang je nog een mail met de vraag om het definitieve inschrijfformulier online in te vullen.
Voor deelname aan het Forum wordt een vergoeding gevraagd (maaltijden en overnachtingen inbegrepen), maar de juiste prijs is nog niet bekend. Als de kostprijs voor jou problematisch zou zijn, kan je dit aangeven in het inschrijvingsformulier en zal er naar een oplossing gezocht worden.
*Het inschrijvingsformulier is in het Engels, als je hierbij moeilijkheden hebt, kan Leonie je helpen (belgium@ayudh.eu / + 32 497 26 86 14).

Wil je (eerst) meer informatie?
Leonie, de jeugdleider van AYUDH België, is er om je te ontvangen op het kamp. Heb je nog vragen over het kamp of wil je haar al graag op voorhand leren kennen?
Je kan haar bereiken via:
 +32 497 26 86 14
  belgium@ayudh.eu
leoniepairoux
Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@ayudh.eu (maar schrijf dan wel in het Engels!).

Ben je zelf boven de 30 jaar, maar heb je (klein)kinderen, neven/nichten, mete-/pete – kinderen tussen 15 en 30 jaar? Voel je vrij om te vertellen over het kamp, nodig ze uit en geef gerust de contactgegevens door.


Meer informatie over AYUDH en de jeugdkampen vind je via:

  AYUDH Europe
 AYUDH Europe
 @ayudheurope

Kom je graag helpen?
Mis je Amma’s jaarlijkse Europatour ook zo erg? Dan is dit de perfecte gelegenheid om te genieten van de spirituele omgeving van het M.A Centrum Duitsland en seva te doen! Jouw hulp is extreem waardevol voor ons – dit kamp zou nooit kunnen plaatsvinden zonder jouw onbaatzuchtige inzet en toewijding!
Via deze link kan je je als helper aanmelden Helpers’ Application for AYUDH EUROPE Forum 2023 (google.com). Als je hierover nog vragen hebt, kan je mailen naar seva@ayudh.eu.
Het AYUDH Europe team en het M.A Centrum Duitsland werken erg hard om een onvergetelijk evenement voor te bereiden. We zijn vereerd dat Swami Amritaswarupananda Puri, Swami Shubamritananda Puri en Swamini Amrita Jyoti Prana hun aanwezigheid op het evenement hebben bevestigd. Kom en geniet van de spirituele omgeving met dagelijkse archana’s, levendige bhajans en inspirerende satsangs!

We zien ernaar om jullie te verwelkomen en samen een hele week te genieten!

Voor het AYUDH Europe team,
Leonie P
belgium@ayudh.eu
+ 32 497 26 86 14