Afgelopen 15 jaar was er elke zomer een internationaal AYUDH kamp waarbij een 300 tal jongeren bij elkaar kwamen in de ashram in Duitsland. Gedurende tien dagen leerden en werkten we samen aan een thema, onder meer door deel te nemen aan workshops.
Omwille van de veiligheidsmaatregelen in verband met het coronavirus kan een fysieke ontmoeting met jongeren van verschillende landen ook dit jaar niet plaatsvinden. Iedereen vindt dat natuurlijk heel jammer en had graag deze zomer zijn vrienden weer gezien en naar inspirerende speeches geluisterd.
Vanwege het succes vorig jaar, wordt er ook dit jaar gedurende een hele week een on-line kamp georganiseerd. Kort na deze on-line samenkomst zal er op nationaal niveau gelegenheid zijn om elkaar fysiek te ontmoeten (met in acht name van de coronamaatregelen). We komen hier later in deze nieuwsbrief nog op terug.

 

De online bijeenkomst zal plaatsvinden van
Vrijdag 23 juli tot en met donderdag 29 juli
Het thema zal zijn:
“Cultivating Care ~ Compassion, Action, Respect, Empathy ~”

Dit betekent: ” Zorg stimuleren door mededogen te ontwikkelen, actie te ondernemen, respect te hebben en empathie te tonen”.
Het on-line kamp start in het weekend met interactieve speeches, workshops en avondprogramma’s. Gedurende de week blijven we in de AYUDH – sfeer door elke avond workshops of activiteiten te voorzien. Tijdens het on-line kamp wordt er in het Engels gecommuniceerd. Er zal geen vertaling zijn naar je moedertaal. Voor deelname aan dit on-line kamp wordt geen vergoeding gevraagd.

Na het on-line kamp is er aansluitend een

Nationale AYUDH-dag
zaterdag 31 juli
Centrum van Amma
Tielrode

Op deze dag ontmoeten de AYUDH-jongeren van België elkaar fysiek, mits de corona-maatregelen dit toelaten. Het programma voor deze dag ligt nog niet geheel vast, maar de onderwerpen die op deze dag aan bod komen, zullen aansluiten bij de onderwerpen van het on-line programma in de week daarvoor. Daarom kun je enkel aan de dag in België deelnemen als je aan het on-line kamp hebt deelgenomen.  Deze dag gaat door in het Centrum van Amma (Tielrode, België).

Op  facebook en instagram vind je meer informatie.

Ben je tussen de 15 en 30 jaar oud en wil je je graag laten inspireren door het online kamp en de nationale AYUDH-dag? Wacht niet en schrijf je zo snel mogelijk in:

  1. Inschrijven voor het on-line kamp kan via de link op de website van AYUDH
  2. Inschrijven voor de nationale AYUDH-dag kan (alleen als je ook deelneemt aan het on-line kamp) via het on-line formulier

Inschrijven kan tot 18 juli. Als je nog vragen of twijfels hebt, contacteer gerust Leonie via: belgium@ayudh.eu

Voor AYUDH België,
Leonie