Leer om je helemaal te geven en onbevreesd te zijn

 EEN RETRAITE MET AMMA’S OUDSTE DISCIPEL

ZATERDAG & ZONDAG 29 & 30 MEI

Swami Amritaswaroepananda Poeri zal deze inspirerende tweedaagse retraite leiden. Maak kennis met Amma’s leringen onder leiding van haar oudste discipel. Swamiji zal onder andere spirituele lezingen geven, interactieve sessies leiden en devotionele zang en meer aanbieden. Er zullen ook sessies zijn met andere discipelen van Amma.

Zaterdag 29 mei: 15u00 – 04u30 (30/05) *
Zondag 30 mei: 16u00 – 04u30 (31/05) *

* Deze tijden kunnen nog veranderen

De retraite start zaterdagochtend met een inspirerende Homa (vuurceremonie) die voor iedereen toegankelijk is en uitgezonden wordt via YouTube. Contacteer ons via events@amma.org als u hierover meer informatie wilt ontvangen, of als u met een speciale intentie wilt deelnemen.
Elke ochtend zal Swami Amritaswaroepananda Poeri een satsang (spirituele lezing) houden en in gesprek gaan met enkele van Amma’s toegewijden. De avondprogramma’s bestaan uit een interactieve vraag-en-antwoordsessie en bhajans (devotionele zang), onder leiding van Swamiji. Daarnaast zullen onder andere Amrita Yoga en momenten voor meditatie worden aangeboden door Amma’s leerlingen. Er wordt voldoende tijd voorzien voor pauzes.

Bekijk hier de promovideo om een idee te krijgen van de retraite.

Praktische toelichting:

  • U kunt zich via deze link online registreren voor de retraite:
    https://onlineretreats.amma.org
  • Als je een Amma Live-account hebt, kun je hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen en je te registreren voor de retraite.
  • Registratie is mogelijk voor één dag of voor beide dagen. Hoewel we aanraden om zoveel mogelijk deel te nemen aan de live-sessies, zullen herhalingen van alle sessies een maand lang beschikbaar zijn.
  • De retraite is in het Engels. Vertalingen in het Frans, Spaans, Duits, Italiaans en Russisch zijn binnen de 24-48 uur beschikbaar. Japans is binnen 72 uur beschikbaar.
  • De kosten van de retraite zijn: $108 voor beide dagen (ongeveer €89), $65 voor één dag (ongeveer €45). Als deze prijs voor u onoverkomelijk is, stuur dan een e-mail naar events@amma.org om een lagere prijs aan te vragen.