Geleidelijk aan zullen wij de komende maanden de activiteiten in Amma’s centrum weer hervatten. Wij houden u op de hoogte.
Voor nu willen wij u vooral informeren over het programma dat wij plannen voor Amma’s verjaardag: zondag 27 september.

We hopen dat er een live-streaming van het programma in Amritapuri zal zijn, zoals dat het geval was op Goeroe Poernima en waar we ook al vele zaterdagen in de namiddag van kunnen genieten.
We hebben daar echter nog geen enkele toezegging over gehad. Als er een livestream programma zal zijn, zullen we dat waarschijnlijk pas kort tevoren vernemen… Dan is het moeilijk om nog iets voor te bereiden èn u ook nog tijdig te bereiken. Daarom plannen we een programma onder voorbehoud:
Als er een livestream zal zijn verwachten we dat die in de ochtend rond 6u30 zal starten of in de namiddag rond 13u30. We voorzien in de ochtend en in de namiddag een programma dat in geval van een livestream dus wordt vervangen door de live-webcast met Amma.

Als er geen livestream zal zijn, zullen we om 8u30 samen archana doen (1000 Namen, 108 Namen, Guru Gita). Vermoedelijk zal het ochtendprogramma (ook in geval van webcast) tot ongeveer 10u duren. Dan is er gelegenheid om samen een tas thee te drinken (zo mogelijk in de tuin). We zullen u op 26 september informeren hoe laat u op 27 september in de ochtend verwacht wordt. We nodigen 10 mensen uit om de livestream op groot beeld / archana in het centrum bij te wonen.

We zullen in de namiddag 10 andere mensen de kans geven om samen Amma’s verjaardag te vieren. Het namiddag-programma begint om 14u. Als er op dat moment geen live-uitzending is, zal het programma bestaan uit recitatie, satsang, bhajans, witte bloemen meditatie. Ook daarna is er gelegenheid om samen een thee te drinken (zo mogelijk buiten). Einde voorzien rond 16u.

Uit zorg voor elkaar respeceteren we de bekende corona-maatregelen. Graag vooraf reserveren (vriendenvanamma@telenet.be) voor de ochtend of de namiddag. Op die manier voorkomen we dat iemand bij aankomst ontdekt dat het al vol is. We dragen allemaal een mondmasker, ook tijdens recitatie en zingen. We houden afstand. Bij symptomen van griep- of coronasymptomen blijven we beter thuis. Tussen het ochtend- en namiddagprogramma wordt het centrum verlucht.

Belangrijker dan het mondmasker en de andere maatregelen is wellicht dat we weer kunnen samen komen!
We zien uit naar jullie komst!
… maar mail ons van te voren en we antwoorden zo snel als we kunnen!