Amma
 Live vanuit Amritapuri
Start op Goeroe Poernima

Nog altijd worstelt de wereld met het coronavirus en met de sociale beperkingen die als voorzorgsmaatregel in werking zijn gesteld. Amma weet dat haar kinderen over de hele wereld het moeilijk vinden dat ze Amma niet kunnen zien. Om haar kinderen te helpen zich verbonden te voelen, heeft het M.A. Center in de VS een online systeem opgezet voor live-uitzendingen van Amma’s bhajans, meditatie, bidden voor vrede en spirituele lezingen door haar monniken.
We hopen dat Amma’s kinderen baat zullen hebben bij deze wekelijkse live-uitzendingen.

De mogelijkheid om digitaal deel te nemen, begint met de live-uitzending van het Goeroe Poernima programma vanuit Amritapuri op zondag 5 juli om 9u (IST-Indian Standard Time). Dit is Europese zomertijd (CEST): 05u30 (‘s morgens).

Deze live-uitzendingen zullen daarna elke zaterdag plaats vinden van 17u-21u (IST). Europese zomertijd (CEST): 13u30 – 17u30.
Voor meer info over de live-uitzendingen klik hier.

Omdat tot op heden de wereldtours van 2020 zijn geannuleerd, en het onwaarschijnlijk is dat Amma’s Europatour kan doorgaan, bieden wij u de gelegenheid om Amma’s wereldwijde humanitaire projecten via deze live-uitzendingen te ondersteunen:

VZW Vrienden van Amma België* dankt u voor uw donatie.

Vrienden van Amma

*VZW Vrienden van Amma België is een non-profit organisatie.  Het is de VZW Vrienden van Amma niet toegestaan om fiscale attesten uit te schrijven.