Meditatie, yoga en lezingen
Live programma’s vanuit Amritapuri

Met groot enthousiasme kondigt ‘Amrita Silent Retreats’ de start aan van on-line programma’s met meditatie, yoga en spirituele lezingen (satsang) die live gegeven worden vanuit Amritapuri, India. 

Als antwoord op de huidige pandemie en reisbeperkingen, heeft Amma dit programma opgestart voor haar kinderen die zich verspreid over de hele wereld bevinden. Wij zijn blij dat we jullie kunnen uitnodigen voor deze wekelijkse rechtstreeks uitgezonden digitale bijeenkomsten. Iedereen die meditatie en yoga beoefent, ongeacht het niveau, kan aan deze sessies deelnemen.

De retraite zal bestaan uit twee sessies per dag. In die twee sessies wordt een spirituele lezing (satsang), yoga- en meditatielessen gegeven. Op zaterdagen en zondagen zullen deze sessies in het Engels gegeven worden. Op maandagen worden ze gegeven in het Frans (Duits en Italiaans). De belangrijkste lesgevers zijn: Narendra, Vinod, Br. Mitramrita Chaitanya (Dayalu) en Br. Rishi Chaitanya (Rishi). Enkele van de belangrijkste sprekers zijn: Swami Purnamritananda Puri, Swami Atmananda Puri, Swami Shubamritananda Puri, Swami Dayamritananda Puri, Swami Shantamritananda Puri en Swamini Amritajyoti Prana.

Als je je registreert voor een dag, dan omvat dat zowel de ochtend- als de namiddag-sessie. De tijden van de live-sessies worden gegeven in IST (Indiase Standaard Tijd). Als je niet in staat bent om een live-uitzending te volgen, zul je nog gedurende 30 dagen daarna toegang hebben tot de opnames van die live-sessie.

Je kunt ook kiezen om je te registreren voor het pakket van 4 weekenden. Daarmee heb je toegang tot alle live- en opgenomen sessies.

Voor meer info, ga naar de website van Amrita Silent Retreats:   www.amritasilentretreats.com.
Daar vindt u de kalender en de programma’s.

Op 27 juni om 6.30 am IST (3u ‘s nachts) zal het programma van start gaan. Op dat moment zal Swamini Krishnamrita Prana een openingsplechtigheid uitvoeren, live vanuit de Shanti Mandiram in Amritapuri.

 

Wij bidden dat, met Amma’s zegen,

onze gezamenlijke inspanningen bijdragen

aan positieve veranderingen in de wereld.