Na een periode van vasten en onthechten bieden we de laatste dagen voor Pasen enkele extra momenten voor contemplatie aan. Om daarna samen het vernieuwende licht van Pasen binnen te stappen.

Let op: Vanwege dit meerdaags Paasprogramma zal de satsang op de 1e donderdag van april (4 aprilNIET DOORGAAN!

Witte donderdag (28 maart)
14u-17u: De passieverhalen uit de vier evangelies worden voorgelezen en geven ons zo vanuit verschillende gezichtspunten een beeld van de laatste dagen van Jezus’ leven. We brengen deze namiddag zoveel mogelijk in stilte door. U kunt op elk moment aansluiten of weg gaan, graag in stilte.

Goede Vrijdag (29 maart)
11u-16u: Met tekst en muziek contempleren we op de laatste uren van Jezus’ leven.  Mogelijks tonen we daarna nog een filmfragment over het leven van Jezus (max. tot 18u). Goede vrijdag is een vastendag, we brengen deze ook zoveel mogelijk in stilte door. U kunt op elk moment aansluiten of weg gaan, graag in stilte.

Stille Zaterdag (30 maart)
21u: Paasviering met recitatie, lezing, bhajans, meditatie tot ongeveer 24u.
Wie wil kan daarna aansluiten voor de Paaswake die we doorbrengen met onder andere film, meditatief wandelen, archana. Het is mogelijk om het avondprogramma bij te wonen zonder aan de wake deel te nemen.

Paaszondag (31 maart)
Ter afsluiting van de Paasnacht maken we een ochtendwandeling naar de opkomende zon toe. Daarna voorzien we rond 8u een gezamenlijk Paasontbijt. Hiervoor vragen we een onkostenvergoeding van 10 euro.

Om organisatorische redenen vragen we u vriendelijk om u van te voren op te geven voor de Paaswake + Paasontbijt. Stuur uw volledige naam, telefoonnummer en emailadres door aan vriendenvanamma@telenet.be (zo nodig kunt u uw gegevens sturen via sms: 0472/86.85.88).

Vrienden van Amma