Op donderdag 13 oktober vieren we Amma's verjaardag tijdens een avondprogramma. 
Voor Amma is er niets speciaals aan haar verjaardag; het is voor haar een dag als alle andere. Amma’s leven is één grote uiting van liefde. Het is een liefde die mensen van alle leeftijden, achtergronden en levenswijzen omhelst. Het is een liefde die iedereen die ermee in aanraking komt, inspireert om zijn hart en geest te verruimen. Het is een liefde die mensen ertoe brengt zichzelf de vraag te stellen “Wat kan ik doen om deze liefde mee te belichamen?”
Zo zijn de charitatieve werken van Embracing The World ontstaan. Het Amrita ziekenhuis in Faridabad dat onlangs geopend werd is daar een mooi voorbeeld van. Lees hier het verslag.
Op 13 oktober komen we samen uit dankbaarheid dat we door haar voorbeeld deze liefde mogen ervaren.
 
Avondprogramma:
20.00   Opening met culturele verrassing
20.15   Introductie & bhajans
21.00   Nieuwe film: "Amma's way" (engels ondertiteld)
22.30    Afsluiting met thee
Voor het avondprogramma is het centrum open vanaf 19u45.

Ochtendprogramma:
We verwachten dat er die donderdag ochtend ook een live-streaming zal zijn. U kunt die dan op groot scherm in het centrum volgen. Zodra het aanvangsuur van die live-uitzending bekend is, informeren wij u hierover via ons Telegram kanaal. Klik hier als u onze berichtgeving via het Telegramkanaal wilt volgen.

Tot slot en als kers op de taart zijn we heel blij dat we deze maand ook Swami Shubamritananda Puri in het centrum mogen verwelkomen. We hebben zojuist bevestiging gekregen dat hij op donderdag 27 oktober naar Amma's centrum in Tielrode komt. Verdere info over tijd en verloop van het programma sturen we u zo snel mogelijk toe.