Naar ondertussen jaarlijkse gewoonte hebben we toegezegd om op 4 januari 2020 nog eens wafels te bakken als dessert bij de nieuwjaarsmaaltijd van het VLOS (Vluchtelingen Ondersteuning Sint-Niklaas). Tijdens deze avond wordt een heuse gratis feestmaaltijd aangeboden aan een 150-tal vluchtelingen. Met voornamelijk gedoneerde ingrediënten zal een vluchteling uit Afghanistan de maaltijd bereiden. Hij was in zijn thuisland kok en woont ondertussen enkele jaren in België.

Deze nieuwjaarsmaaltijd is altijd weer een aangename ervaring. Zowel het contact met de vluchtelingen als met de organisatoren is inspirerend, het bereide eten is hemels lekker en telkens weer is het onmogelijk om stil te blijven staan bij de dans en de muziek na de maaltijd. Het eindigt altijd in een heus feest en we zijn dankbaar dat we dit jaar opnieuw hieraan kunnen bijdragen met onze wafels. We keren steeds moe maar meer dan voldaan terug huiswaarts.

Hulp hebben we al genoeg, maar u kan ons nog steunen door een bijdrage voor de ingrediënten te storten op het rekeningnummer van Vrienden van Amma VZW:
BE58 7376 2524 6279 (met mededeling: VLOS 2020).
Zo kunnen we ook deze wafels doneren aan zij die het minder goed hebben in onze maatschappij.

Wie volgend jaar graag hierbij wil helpen, of tijdens het jaar bij een wafelbak op de Meir in Antwerpen, mag zich gerust al opgeven via dit emailadres: andeceulaer@hotmail.com.
Dan krijgt u een uitnodiging in uw mailbox …