Amma komt sinds meer dan 30 jaar naar Europa om ons te omhelzen. Voor miljoenen mensen is dat een kostbare ervaring die hen hielp om liefde, vrede en sereniteit te ervaren. Tegelijk waren Amma’s programma’s een belangrijk moment om de humanitaire projecten van Embracing The World (ETW) te steunen. Omdat ook dit jaar Amma’s Europatour niet door kan gaan, stappen we samen weer naar haar toe en sponsoren zo tegelijk haar humanitaire initiatieven. We nodigen u uit voor de tweede editie van
Eerst nog een dikke dankjewel aan iedereen die vorig jaar heeft meegedaan aan de eerste editie van 9000 km van Liefde. In België overschreden we ons streefbedrag van € 9000! Verspreid over Europa stapten we samen 67.500 km in Amma’s richting en konden haar € 136.000 aan donaties schenken voor de humanitaire werken van Embracing The World (Voor meer – Engelstalige – info zie: www.embracingtheworld.org en www.amritaworld.org).

Dit initiatief werd vorig jaar geboren in Italië maar werd al snel een onstuitbare rivier van vrijgevigheid en solidariteit die door heel Europe liep. Ook dit jaar verenigen alle landen van Europa en Israël zich.

 

WAAROM
Met dit project van mededogen steunen wij de mensen die voor hun primaire levensbehoeften afhankelijk zijn van de hulp van Embracing The World. 
 
WAT GAAN WE DOEN
In de periode dat we Amma normaal gezien in Europa zouden ontmoeten, houden we een grote sponsorwandeling. Het idee is dat we een deel van het bedrag dat we normaal uitgeven om Amma tijdens haar Europatour te bezoeken, nu schenken ten gunste van haar humanitaire projecten. De actie loopt – net als vorig jaar –van 1 oktober 2021 tot 1 januari 2022.
Het doel is om vanuit België de symbolische afstand van 9000 km af te leggen en tegelijk geld in te zamelen. Het is een beetje als samen Amma’s programma voorbereiden: ons samen inzetten voor een goed doel. 9000 km is de afstand die ons van Amma scheidt! Op deze manier kan afstand ons dichter bij elkaar brengen. Want Amma zegt: “Waar Liefde is, is er geen afstand.”
 
Lees meer